• In deze rare tijden moeten we allemaal wat inleveren......, maar in andere tijden ook aan het eind van het seizoen :). We mogen alles weer inleveren!

  Onderstaand geldt voor ALLE TEAMS en IEDEREEN dus ook selectie elftallen, selectie trainers, 45+ / 35+, Senioren en Gepast voetbal teams, ALLE TEAMS!

  Maandag 22 juni van 18:00 uur tot 20:30 uur
  Dinsdag 23 juni van 18:00 uur tot 20:30 uur

  De kleding zal worden ingenomen aan de kant van Veld 1 zodat we zoveel mogelijk buiten kunnen afhandelen zonder in problemen te komen met de Corona voorschriften.

  Op deze dagen worden de volgende zaken ingenomen:

  - wedstrijdshirts + keepershirt
  - wedstrijdbroekjes + keeperbroekje
  - wedstrijdkousen + keepersokken
  - teamtas

  Indien van toepassing conform uitgifte lijst:
  - Softshelljas van de leider
  - Trainingspak van de trainers indien verkregen via ON / Grote Club Actie

  - Sleutels van materiaal hok
  - Overige sleutels indien van toepassing

  - Wedstrijdballen inclusief netje

  - Materiaaltassen pupillen (Kipsta) met 1 loopladder / 5 hesjes / 40 hoedjes

  - Meegenomen hoedjes uit materiaalhok
  - Meegenomen hesjes uit materiaalhok

  Indien er zaken missen ten opzichte van de uitgifte worden deze in rekening gebracht.

  Kleding en materiaaltassen zullen ter plekke worden gecontroleerd en wordt meteen afgehandeld. Sleutels dienen afgetekend te worden middels een lijst en worden later aan de hand van de registratie gecontroleerd.

  Bovenstaand geldt, nogmaals, voor ALLE TEAMS en IEDEREEN. Dus ook als je volgend jaar weer trainer, leider, teammanger, begeleider, verzorger of welke rol dan ook vervult. We willen alles goed in kaart brengen en zonodig in kaart brengen wat er vervangen dient te worden. Heb je iets in bruikleen wat van ONs is, lever het in.

  Laten we elkaar een beetje helpen en de facilitaire vrijwilligers die daar (ook) in hun eigen tijd staan het zo makkelijk mogelijk maken, zodat we ook zsm weer de zaken op orde kunnen hebben voor komend seizoen!

  Graag het het complex betreden via de ingang, langs veld 5/6 brugje over links aanhouden om de kantine heen, dan terug via de onderdoorgang bij Heracles.


  Namens de Facilitaire commissie,
  Bedankt!